Porcelány Hintaországa

2018\10\29

Az olyan kis bensőséges volt, mikor suta mozdulatokkal, nagyon óvatosan szárította a hajam. Még ha nem is nyáladzom, akkor is sokat jelentenek az ilyen dolgok. 

More:

2018\10\16

Tagadhatatlanul pasi van az életemben, amikor mosás után az egész száritón hatalmas férficuccok lógnak, mellettük a kicsiférfi dínós és star warsos ruhái, és az egyik sarokban ott kuporog egy bugyim és egy pólóm beszorítva, és ennyi xD 

More:

2018\10\16

Ez a direkt ellehetetlenített világ itthon annyira lehoz az életről. Annyi tervem volt, lelkes voltam, elhittem, hogy 32 lesz a szerencseszámom, és végre megközelítőleg olyan életem lesz, mint szeretném. Egy alap, amire lehet építeni. De fenét. Jó reggelt, bilibe lóg a kezünk! 

More:

2018\10\07

Amikor moziba menet átkarolt, most először nem kellett összehangolnunk a lépteinket, mert tökéletes összhangban léptünk egyszerre. Nevettünk, és annyira jó volt.. ^^ Odafelé. Visszafelé pedig mint az idegenek. Nem értem, miért. Csak a szokásos. Pedig annyira boldog voltam, hogy végre látom. De…

More:

2018\10\06

A Csimamával álmodtam, szinte még most is érzem a kedvenc csokis sütim illatát az orromban, amit sütött. Annyira élethű volt. Úgy felhívnám.. Még mindig benne van a száma a telefonomban, ahogy Apáé, és a Mamóé is. Ki tudja, ki használja már ezeket.. Hiányzik a családom. Hiányzik egy család. 

More:

2018\10\04

Én inkább leszedtem. Valahogy nem úgy érzem magam, ahogy kellene. Nagyon nem.  Flörtre vágyom. Odafigyelésre. Közös dolgokra. Szexi kép küldésre. Mocskos beszélgetésre. Hogy érezzem a vágyat és az akarást. Pezsgést akarok. Romantikát. Cukiskodást. Hogy megdobbanjon a szívem.. 

More:

süti beállítások módosítása